Genital Estetik Fiyatları 2023 | Jin. Op. Dr. Korkut Arslan
Kapat [contact-form-7 id="97" title="Neredeyiz / Ücretsiz Danışma"]
[contact-form-7 id="338" title="Biz Sizi Arayalım"]
Randevu Al
Genital Estetik Ameliyatlar Ve Fiyatları

Genital Estetik Ameliyatlar Ve Fiyatları

Jin. Op. Dr. Korkut Arslan

Kadınların birçoğu günümüzde genital bölgede yaşadığı şekil bozukluğu, asimetri, kararma ve genişleme gibi sorunlardan şikayet etmektedirler. Bu şikayetler kadınlarda estetik kaygılar oluşturduğu gibi eş ile cinsel uyum (haz) eksikliği sonucu özgüven kaybı ve bir takım sağlık sorunlarına neden olabilmektedir.

Tüm bu sorunların ortadan kaldırılması ve kadınların daha mutlu daha sağlıklı bir hayat sürebilmesi için ameliyatlı veya ameliyatsız genital estetik tedaviler uygulanabilmektedir.

Bu sayfanın ilerleyen bölümlerinde;

  • Genital Estetik Ameliyatlar Hangileridir?
  • Vajina Daraltma Fiyatları Ne Kadar?
  • Lazerle Vajina Daraltma Fiyatları Ne Kadar?
  • Labioplasti Fiyatları Ne Kadar?
  • Vajina Beyazlatma Fiyatları Ne Kadar?
  • Kliteropeksi Fiyatları Ne Kadar?
  • Barbie Vajina Estetiği Fiyatları Ne Kadar?

başlıklarını bulabilirsiniz.

Genital EstetikGenital Estetik Ameliyatlar Hangileridir?

Genital Estetik Ameliyatlar Hangileridir?

Bu tedavilerle ilgili en çok merak konulardan biri ise bu tedavilerin ücretleridir. Bu yüzden uyguladığımız başlıca genital estetik tedavilerin fiyatların ne kadar olduğunu açıklayarak bu merakları gidermeye çalışalım. Fakat öncesinde en çok uygulanan genital estetik uygulamalar hangileri onları bir hatırlayalım.

  • Vajina Daraltma (Vajinoplasti)
  • Labioplasti (Vajina Küçük Dudak Ameliyatı)
  • Vajina Beyazlatma (Genital Bölge Beyazlatma)
  • Kliteropeksi (Klitorisi Küçültme Ameliyatı)
  • Barbie Vajina Estetiği

Genital EstetikVajina Daraltma Fiyatları Ne Kadar?

Vajina Daraltma Fiyatları Ne Kadar?

Vajina daraltma fiyatları 2023 yılı için 10.000 Türk Lirası ile 18.000 Türk Lirası arasında değişmektedir. Genellikle birden çok normal doğum yapan kadınlarda doğum kanalında meydana gelen genişleme sendorumu yüzünden ihtiyaç duyulan vajinoplasti adı da verilen bu ameliyat yaklaşık 1-1,5 saat sürer. Vajinoplasti fiyatları net olarak ancak muayene ile verilebilir çünkü genişleme sendoromunun boyutuna göre ameliyat süresi değişir. Bu yüzden hastalarımıza net vajina daraltma fiyat bilgisi verebilmek için ücretsiz muayeneye çağırıyoruz ve muayene sonucuna göre net fiyat bilgisini kendileriyle paylaşıyoruz.

Genital bölgede yapılan vajinoplasti ameliyatı ile amaçlanan sonuç genişleme sendorumunun giderilmesi ile vajinanın daraltılması ve penisi kavrama kabiliyetinin eski haline döndürülmesidir. Böylece cinsel ilişki esnasında ortaya çıkabilen haz sorunları giderilir eşler arası cinsel uyum tekrar sağlanır. Ameliyat süresi doktorunuzun tavsiye edeceği sürede cinsel perhiz uygulanması gerektiği göz önünde bulundurulmalıdır.

Genital EstetikLazerle Vajina Daraltma Fiyatları Ne Kadar?

Lazerle Vajina Daraltma Fiyatları Ne Kadar?

Lazerle vajina daraltma ücretleri 2023 yılı için 5000 Türk Lirası’dır ve seans başı olarak fiyatlandırılmaktadır. Bu yöntem vajina kanalında makul ölçüde genişleme sendromu olan ve ameliyat çekincesi olan kadınlar için uygundur. Genellikle iki yada üç seans uygulamak yeterli olur.

Ameliyat ile yapılan vajina daraltma operasyonuna göre en büyük avantajlardan ilki cerrahi işlemin yarattığı travma ve travmaya bağlı komplikasyon risklerinin olmamasıdır. Ayrıca cerrahi ile vajina kanalı girişten itibaren yaklaşık dört cm boyunca daraltılabilirken, lazer cihazı başlığı kanalda sekiz cm kadar ilerleyebildiğinden neredeyse tüm kanala etki etmektedir.

Genital EstetikLabioplasti Fiyatları Ne Kadar?

Labioplasti Fiyatları Ne Kadar?

Labioplasti fiyatları 2023 yılı için 10.000 Türk Lirası ile 16.000 Türk Lirası arasında değişmektedir. Bu ameliyat vajinada çift taraflı bulunan küçük dudaklarda denen labio minörlerde simetri ve şekil bozuklukları ve aşırı büyüklük sorunlarının giderilmesi için yapılır. Bu sorunlar estetik görünüm kaygısı yarattığı gibi yaz aylarında mayo ve bikini altından belli olma hatta pantolon giyildiğinde ağrı gibi sorunlara da sebep olabilmektedir.

Vajina küçük dudak ameliyatının fiyatları müdahalenin tek tarafa mı yoksa çift tarafa mı yapılacağına göre değişir. Labioplasti ameliyatında tek dudağa müdahale edilecekse 10.000 Türk Lirası ücret alınır. Her iki dudağa müdahale edilecekse bu ücret 16.000 Türk Lirası olarak uygulanır. Bunlarla birlikte klitorise de müdahale edilecekse ücret 20.000 Türk Lirası’na kadar çıkabilir.

Genital EstetikVajina Beyazlatma Fiyatları Ne Kadar?

Vajina Beyazlatma Fiyatları Ne Kadar?

Vajina beyazlatma fiyatları 2023 yılı için 5.000 Türk Lirası olup bu ücret seans başına alınan ücrettir. Genital bölge genetik faktörler ve ağda, lazer epilasyon vs. gibi dış faktörler nedeniyle zamanla kararabilir. Meydana gelen bu kararmayı gidermek için bir takım bitkisel veya kimyasal çözümler bulunsa bile en etkili yöntem genital bölgeye özel üretilen lazer cihazla yapılan cihaz destekli tıbbi tedavilerdir.

Vajina beyazlatma için en etkili yöntem olan lazer cihazla yapılan tedavi ile derinin üst katmanı hedeflenir ve koyu renge sebep olan katmanın ortadan kaldırılıp altından cildin orijinal renginde yeni deri katmanın ortaya çıkması sonucu genital bölge beyazlatma sağlanır. Bu şekilde genellikle 2-3 senas uygulanan tedavi ve yardımcı kozmetik kremlerle zaman içerisinde meydana gelen vajina renk koyulaşması giderilebilir.

Genital EstetikKliteropeksi Fiyatları Ne Kadar?

Kliteropeksi Fiyatları Ne Kadar?

Kliteropeksi fiyatları 2023 yılı için 7.000 Türk Lirası olup bu fiyat klitoris üzerindeki deri kıvrımlanmasına ve aşırı büyük olması durumuna göre değişebilmektedir. Kliteropeksi yani klitoris küçültme ameliyatı, klitorisin estetik kaygı yaratacak derecede büyük olması, cinsel haz sorunu ortaya çıkarması ve kıyafet giyiminde darlık ya da dışarıdan belli olması gibi durumlarda ortaya çıkan genital estetik kategorisinde olan bir ameliyattır.

Kliteropeksi ameliyatı ile birlikte eğer varsa labio minörlerdeki simetri ve aşırı büyüklük sorunlarını da müdahale edilir. Böyle bir durumda tedavi ücretleri değişken olabilmektedir. Ek müdahale edilecek sorunlar için mevcut ücret tarifesine göre klitorisi küçültme ameliyatının üzerine bir miktar daha ücret eklenecektir.

Genital EstetikBarbie Vajina Estetiği Fiyatları Ne Kadar?

Barbie Vajina Estetiği Fiyatları Ne Kadar?

Barbie vajina estetiği fiyatları 2023 yılı için ortalama 25.000 Türk Lirası gibi bir rakamdan başlamaktadır. Barbie vajina estetiği mevcut uygulanan vajina estetiği ameliyatların birden çoğunun gerektiği durumlarda yukarıda bahsettiğimiz operasyonlardan birkaç tanesinin birlikte yapılması durumuna verilen isimdir.

Örneğin bir kadında aynı anda hem vajina küçük dudaklarında şekil bozukluğu hem vajina kanalında genişleme hem de genital bölgede renk koyulaşması sorunu olabilir. Böyle bir durumda bu kişiye bu üç sorunu aynı seansta tedavi edecek genital bölgeyi bütünsel olarak estetik sorunlardan kurtaracak labioplasti, vajinoplasti ve vajina beyazlatma kombine olarak uygulanır. Bu durumda belirtilen üç işlemin ücretleri esas alınarak fakat çoklu operasyon olduğundan toplamdan bir miktar indirim uygulanarak fiyat belirlenir.

Yukarıda verdiğimiz örneğin haricinde farklı sorunları giderebilmek için farklı kombinasyonlarda ortaya çıkabilir ve ortaya çıkan bu kombinasyonlar ancak muayene ile belirlenebilir. Muayene sonucu hastaya gerekli izahat yapılır ve kendisi için en uygun genital estetik çözümler uygulanır.

Jin. Op. Dr.
Korkut Arslan

Jin. Op. Dr. Korkut ArslanYASAL UYARI

Bu sitede yer alan bilgiler, kişileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmış olup, hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre sunduğumuz hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Gizlilik İlkesi

Copyright © 2017 Powered by Tema Digital
 
Dr. Korkut ArslanDr. Korkut ArslanTedavilerimizTedavilerimizTV ProgramlarıTV ProgramlarıVideo AnlatımlarVideo AnlatımlarSorular CevaplarSorular CevaplarHasta YorumlarıHasta YorumlarıDoktorunuza DanışınDoktorunuza DanışınFiyat SorunFiyat SorunNeredeyizNeredeyiz